• about03
  • about01
  • about02

wilujeng sumping di parusahaan urang

Xuzhou Zhuoding Glass Products Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi kalayan bahan kaca énggal salaku produk utama, kantor pusatna di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, Cina, anu mangrupikeun ékonomi, ilmiah sareng pendidikan, budaya, kauangan, médis sareng pendidikan anu penting. puseur perdagangan asing di wétan Cina, kitu ogé hiji kota titik penting "Hiji Beubeur, Hiji Jalan" sarta hub angkutan komprehensif nasional. Éta ogé pusat kota Zona Ékonomi Huaihai.