Amazon Borosilicate Saus Cruet Ukur Botol Kaca Masak Minyak Zaitun Cuka Dispenser kalawan Tuang Spout

Katerangan pondok:

Ngajual Unit: Tunggal item

Ukuran pakét tunggal: 10X10X29 cm

Beurat kotor tunggal: 1.200 kg

Tipe Paket: Botol minyak kaca borosilikat tinggi tiasa dianggo dina kotak warna, karton, sareng bungkusan OEM.

Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1 - 500 501 - 1000 1001 - 5000 > 5000
Est. Waktos (dinten) 7 15 20 Pikeun dirundingkeun

Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Ngaran Brand: Zhuoding
Jumlah modél: ZDY-05
Jenis plastik: séjén
Fitur Wadah Pangan: Pelestarian kesegaran, Résistansi kana tiis sareng panas ngadadak
Bahan: Kaca
Paké: cair
Tipe Logam: séjén
spasi lumaku: séjén
bungkusan: 1
Kapasitas: 0-0,5l, ngaropéa Pilihan
Desain fungsional: Multifungsi
Pembeli komérsial: Jasa Kadaharan Cepat sareng Takeaway, Toko Kadaharan & Minuman, Toko Khusus, Pabrikan Pangan & Inuman, Pasar Super, Pabrikan Rempah sareng Ekstrak
kasempetan: Kado bisnis, kémping, Travel, Partéi, kawinan
Libur: Poé Valentine, Poé Bapa, Oktoberfest, Poé Easter
Usum: Unggal dinten
Ruang Ruang: Countertop, Dapur
Gaya Desain: Modern
Pilihan spasi kamar: Ngarojong
Pilihan kasempetan: Ngarojong
Pilihan Liburan: Ngarojong
Téhnik: Kaca borosilikat tinggi
Wangun: silinder
spésifikasi: Ukuran customizable
Ngaran Produk: Botol dispenser minyak
MOQ: 1000 lembar
kecap konci: Dispenser minyak
Logo: Logo Palanggan Ditarima
Kauntungan: Gampang beberesih
Waktos pangiriman: 10-15 poé
Bahan/tipe: Kaca + Logam
fungsi: Multi-fungsi
Tipe: Panyimpenan Botol & Jar

poto produk

sda
hytl
dsfggf

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali