Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Xuzhou Zhuoding Glass Products Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi kalayan bahan kaca énggal salaku produk utama, kantor pusatna di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, Cina, sareng langkung ti 200 karyawan. Urang boga hak impor jeung ékspor. Sababaraha produk urang diékspor ka Jepang, AS, Rusia, Kanada, Koréa Kidul, Jérman, Perancis, Inggris, Australia jeung nagara séjén.

Pausahaan ayeuna gaduh tilu séri produk: gelas bungkusan, gelas tahan panas sareng gelas anu dianggo sapopoé, sareng kualitas produk urang parantos ngahontal tingkat canggih internasional.

Pabrik kami ngahasilkeun leuwih ti 3000 variétas botol kaca, kaasup: botol kaca anggur, botol kaca inuman, botol kaca madu, botol kaca rempah, botol kaca kaléng, botol ubar, botol kopi, cangkir sungut, botol susu, wadah lilin kaca, cecekelan. cangkir, cangkir cai, botol kaca cair lisan, jsb Urang ogé bisa nyadiakeun botol kaca sandblasting, lettering, baking porselin, warna nyemprot, percetakan jeung processing jero lianna.

1
Garis Produksi Pinuh Otomatis
Jalur Produksi Manual
Kaluaran poean
+
Pagawean

Naha Milih Kami?

Xuzhou Zhuoding Glass Products Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi kalayan bahan kaca énggal salaku produk utama, kantor pusatna di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, Cina, anu mangrupikeun ékonomi, ilmiah sareng pendidikan, budaya, kauangan, médis sareng atikan anu penting. puseur perdagangan asing di wétan Cina, kitu ogé kota titik penting "Hiji Beubeur, Hiji Jalan" sarta hub angkutan komprehensif nasional. Éta ogé pusat kota Zona Ékonomi Huaihai.

Pabrik kami sacara éksklusif gaduh 8 Jalur Produksi Otomatis Otomatis, 19 Jalur Produksi Manual, kalayan Kaluaran Daily 350,000 botol kaca tina sababaraha jinis. Aya leuwih ti 200 pagawe, kaasup leuwih ti 30 insinyur senior jeung leuwih ti 20 inspectors kualitas. Kualitas produk dikontrol sacara ketat sareng dikawasa dina sababaraha tingkatan. , Produk kualitas luhur geus meunang ni'mat konsumén domestik jeung luar nagri, sarta produk anu diékspor ka Jepang, Amérika Serikat, Rusia, Kanada, Koréa Kidul, Jérman, Perancis, Britania Raya, Australia jeung nagara séjén.

Pabrik kapang handapeun pabrik urang bisa ngarancang botol anyar jeung muka molds anyar kalawan kualitas mumpuni dina waktu shortest nurutkeun sarat konsumén '.

Konsumén Koperasi Global

10
14
11
15
12
16
13
17

Perusahaan Kaunggulan

Kalayan fasilitas produksi botol kaca canggih global urang, sarta pagawe ngalaman, produk urang minuhan standar kualitas internasional.

Perusahaan anak perusahaan kami kalebet pabrik kapang, pabrik bungkusan, pabrik cap, sareng sajabana, anu ngajamin suplai lengkep sadaya jinis asesoris dina waktosna.

Kami gaduh kauntungan panghandapna tina agénsi ékspor, pamariksaan komoditi sareng deklarasi adat sareng usaha anu aya hubunganana.

Kami salawasna nyandak kajujuran jeung kapercayaan, kualitas kahiji salaku tujuan perusahaan urang, sarta nyadiakeun layanan kualitas sarta efisien ka konsumén urang. Kalayan kualitas produk anu saé sareng kauntungan harga anu murah, kami ngarepkeun janten mitra dagang jangka panjang anjeun.

4
3
2

Sagalana Anjeun Hoyong Nyaho Ngeunaan Kami