Taros Kami

Zhuoding(Xuzhou) Kaca Produk Co., Ltd.

Alamat

Desa Jiuduan, Kota Mapo,

Kacamatan Tongshan, Kota Xuzhou

Surélék

an@zdglassware.com

xu@zdglassware.com

Telepon

86-17626466779

 

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

GOOGLE MAPS

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami