Dahareun kelas 304 botol stainless steel kalawan tutup Spice botol Pepper Crusher Amazon supplier wholesaler

Katerangan pondok:

Ngajual Unit: Tunggal item

Ukuran pakét tunggal: 20X7X7 cm

Beurat kotor tunggal: 0.300 kg

Jenis Paket: Paket kotak

Waktos prosés:

Kuantitas (Sét) 1 - 50 51 - 500 501 - 999 >999
Est. Waktos (dinten) 5 7 10 Pikeun dirundingkeun

Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Pembeli komérsial: Réstoran, Dahareun Gancang sareng Jasa Kadaharan Takeaway, Toko Pangan & Inuman, Pabrikan Pangan & Inuman
Usum: Sadaya-Usum
Ruang Ruang: Rohangan tuang
Gaya Desain: Modern
Pilihan spasi kamar: Ngarojong
Pilihan kasempetan: Teu Ngadukung
Pilihan Liburan: Teu Ngadukung
Jenis Mills: Uyah & lada Mills
Bahan: Logam, Stainless/PP + kaca
Tipe Logam: beusi sténless
Fitur: Sustainable, stocked
Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Ngaran Brand: ZHUODING
Jumlah modél: ZDY0-1
Ngaran Produk: Condiment Botol lada coét
warna: pérak / Hideung
Bungkusan: Kotak bodas
Logo: Logo Laser
Sampel: Dina 3 dinten

poto produk

safdgh
im
s
gf
dsd

 

Bahan Tutup 304 stainless steel / PP
Bottel Kaca
Pakean Kasus kotak
Sampel Dina 3 dinten
Warna pérak / Hideung

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali