Produsén tina stainless steel kaca katempo 600ml 950ml1300ml1800ml disegel tank neundeun dahareun tea

Katerangan pondok:

karton ékspor baku atawa kotak kado atawa kotak warna atawa whitebox atawa kotak coklat atawa packing bulk, nurutkeun sarat customer urang


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ngaran Brand ZHUODING
Nomer modél ZD024
Bahan Kaca
Paké Dahareun
ngamuat ≤5kg
Bungkusan 3
Tipe Panyimpenan Botol & Jar
Condiments Wadahna gaya Taya Cover
Ukuran L, 10*22.5/17.8/12.2cm
Fitur Sustainable, panutup stainless steel
Ngaran Produk Jar gudang kaca
Katerangan 3pcs buleud lempeng gudang kaca jar kalawan panutup SS
Warna Sakur Warna Panton Sadia
Wangun buleud
Pamakéan Imah, restaruan, hotél, warung nginum, kawinan
Desain fungsional Multifungsi
Toleransi diménsi <±1mm
<± 1 mm <±1%
Ukuran Kasabaran beurat
<±1% 600+950+1300+1800ML
Sampel sadia
Bungkusan kotak warna
3232
22312
Logo Produsén tina stainless steel kaca katempo 600ml 950ml1300ml1800ml disegel tank neundeun dahareun tea
Wangun buleud
Bahan Logo ngaropéa Nampa
Ngaran 100% kaca bodas tinggi
Rincian produk Ukuran: 10*22.5/17.8/12.2 cmMOQ
Warna Pikeun Warna Box Packing: MOQ nyaeta 2000sets per desain
Pikeun Endog Packing: MOQ nyaeta 5000pcs berwarna atawa transparan atawa customsized Sakur warna panto sadia
logo tiasa nyitak decal atanapi nempel logoTopi
tutup logam screw atanapi tutup timah,   decal bisa dipilihWaktos pangiriman
45-55days sanggeus narima  deposit atanapi L / C dina tetempoan

Istilah pamayaran

TT; LC; PAYPAL; UNION BARAT. 30% deposit sateuacanna sareng kasaimbangan saatos nampi salinan B / L atanapi ku L / C dina tetempoan
<±1% Bungkusan
2423
242
1232

karton ékspor baku atawa kotak kado atawa kotak warna atawa whitebox atawa kotak coklat atawa packing bulk, nurutkeun sarat customer urang

Sampel gratis, kecuali produk anu disesuaikan.

Exhibition
Exhibition2

Inspeksi sareng Bungkusan

Certifications

  • Pameran urang
  • saméméhna:

  • Diobral Kosong Square Dapur 3.4oz 4oz 80ml 100ml 120ml Kaca Panyimpenan Wadahna Botol Bumbu Lada Kaca Spice Jar jeung Shaker Metal Lids