Warta

  • Naon kauntungan tina ngagunakeun gelas gelas?

    Aya kasus ngagunakeun tableware kaca sapanjang sajarah manusa, utamana di nagara deungeun utamana dipikacinta. Kalayan tabrakan kontinyu sareng integrasi budaya Cina sareng Kulon, masarakat Tionghoa anu resep beling laun-laun mimiti ngagunakeun tabel gelas anu jelas ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan wadah bungkusan kaca?

    Wadah bungkusan kaca dijieunna tina kaca ditumbuk, soda lebu, amonium nitrat, karbonat jeung keusik quartz jeung leuwih ti belasan bahan baku, sarta sanggeus leuwih ti 1600 derajat suhu luhur pikeun ngalembereh tur plasticity jeung prosés séjén dijieun tina wadahna, sarta mangrupa dumasar kana kapang pikeun nyieun di ...
    Maca deui
  • Kumaha mésér teko kaca?

    1, Kaca borosilikat tinggi ieu pikaresep Aya pot kaca tahan panas-tahan jeung non-panas dina pasaran. Suhu pamakéan kaca non-panas-tahan umumna "-5 nepi ka 70 ℃", sarta suhu pamakéan kaca panas-tahan tiasa 400 nepi ka 500 derajat leuwih luhur, sarta bisa tahan ...
    Maca deui
  • The production process of glass bottles

    Prosés produksi botol kaca

    Hambalan munggaran nyaéta mendesain sareng nangtukeun sareng ngadamel kapang. Bahan baku kaca dijieunna tina keusik quartz salaku bahan baku utama, babarengan jeung bahan bantu séjén nu leyur kana kaayaan cair dina suhu luhur lajeng nyuntik kana mou ...
    Maca deui
  • The difference between high borosilicate glass and ordinary glass?

    Beda antara kaca borosilicate tinggi jeung kaca biasa?

    Kaca borosilicate tinggi boga résistansi seuneu alus, kakuatan fisik tinggi, efek samping non-toksik dibandingkeun kaca universal, sipat mékanis na, stabilitas termal, résistansi cai, résistansi alkali, résistansi asam sarta sipat séjén anu greatly ningkat. The...
    Maca deui
  • It turns out that the double-layer glass has so many benefits

    Tétéla yén kaca lapisan ganda boga kitu loba mangpaat

    Cangkir anu didamel tina bahan kaca nyaéta cangkir anu nyumponan standar kaséhatan. Éta aman dianggo sareng ngajamin kaséhatan manusa, sareng hargana henteu mahal, sareng hargana luhur pisan. Prosés kaca ganda-lapisan leuwih pajeulit batan single-lapisan, tapi advantage na ...
    Maca deui
  • South African glass packaging bottle companies will face the impact of a US$100 million prohibition

    Perusahaan botol bungkusan kaca Afrika Kidul bakal nyanghareupan dampak larangan $ 100 juta

    Anyar-anyar ieu, perwira eksekutif produsén botol kaca Afrika Selatan Consol nyatakeun yén upami larangan penjualan alkohol énggal diteruskeun salami lami, maka penjualan industri botol kaca Afrika Selatan tiasa kaleungitan 1,5 milyar rand (98 juta dolar AS). (1 U...
    Maca deui
  • The main raw material made of glass

    Bahan baku utama dijieunna tina kaca

    Bahan baku kaca leuwih pajeulit, tapi bisa dibagi kana bahan baku utama jeung bahan baku bantu nurutkeun fungsi maranéhanana. Bahan baku utama mangrupikeun awak utama gelas sareng nangtukeun sipat fisik sareng kimia utama kaca ...
    Maca deui