Naon kauntungan tina ngagunakeun gelas gelas?

Aya kasus ngagunakeun tableware kaca sapanjang sajarah manusa, utamana di nagara deungeun utamana dipikacinta. Kalayan tabrakan kontinyu sareng integrasi budaya Cina sareng Kulon, masarakat Tionghoa anu resep porselen laun-laun mimiti ngagunakeun alat makan kaca anu jelas kristal, janten naon kauntungan tina piring gelas anu didamel tina gelas, tina gelas naon?

Tableware kaca ngagunakeun bahan kaca?

Tableware kaca biasana dijieunna tina kaca borosilicate tinggi, nu mangrupakeun bahan kaca husus kalawan laju ékspansi low, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, karasa tinggi, transmisi lampu tinggi jeung stabilitas kimiawi tinggi. Éta non-toksik sareng teu aya efek samping, tahan seuneu sareng cai, sareng tahan asam sareng basa anu saé. Kaca borosilicate tinggi ieu henteu ngan dipaké dina tableware dapur, tapi bisa ditempo dina widang kimia, industri jeung aerospace.

asf

Naon kauntungan tina piring kaca?

1, kinerja stabil, panas sarta tiis tahan seuneu-tahan. Seuseuh gelombang mikro, seuseuh sareng alat pemanasan sanésna tiasa dianggo, sareng tiasa nampi lingkungan tiis sareng panas ngadadak, tanpa sieun kacilakaan, sareng henteu pernah cacad. Aya ogé pot sareng panci anu didamel tina gelas anu tiasa dipanaskeun langsung dina seuneu anu kabuka.

2. Bahanna aman sareng henteu ngandung zat ngabahayakeun. Bisa nahan dahareun kalawan kapercayaan, sanajan dipanaskeun dina suhu luhur, tanpa salempang.

3, tahan ka ngagem tur cimata. Teu ngahasilkeun goresan malah sanggeus pamakéan lila, gampang pikeun ngabersihan jeung geulis.

4. Taya résidu bau. Pernah boga bau jeung warna kadaharan ditinggalkeun dina tableware dijieunna tina kaca bahan silika peng tinggi, tapi ogé gampang pikeun ngabersihan, leuwih aman tur hygienic.

5, penampilan geulis. Ayeuna ilahar dipaké tableware kaca pinuh transparan, bisa kalayan gampang nangtukeun eusi internal, dipaké pikeun neundeun kulkas utamana geulis tur merenah. Leuwih ti éta, bahan kaca sorangan boga loba kemungkinan, sarta ayeuna aya ogé tableware kaca kalawan pola hipu milih ti.

Aya seueur mangpaat pikeun ngagunakeun alat makan kaca, naha éta disukai ku seueur jalma sareng parantos janten pilihan alat makan anu pangsaéna pikeun jalma anu damel pikeun nyandak tuang siang sorangan nalika wabah. Nanging, nalika milih tupperware kaca, pastikeun mésér produksi mumpuni biasa tina tableware sareng nengetan kualitas segel sareng tutupna.

dsa


waktos pos: Aug-06-2021