Diobral Kosong Square Dapur 3.4oz 4oz 80ml 100ml 120ml Kaca Panyimpenan Wadahna Botol Bumbu Lada Kaca Spice Jar jeung Shaker Metal Lids

Katerangan pondok:

Biasana nganggo karton kuat anu disaluyukeun sareng kertas parry di jero, éta tiasa ngirangan kerok unggal botol salami transportasi. Teras we ngadamel karton dina palet.

Ogé, Kami bagja ngarangkep botol-botol ieu dina kotak kardus anu dicitak khusus anu ditumpuk dina palet. Upami anjeun peryogi jinis bungkusan sanés, tim kami nangtung pikeun nyayogikeun kabutuhan khusus anu anjeun gaduh! NGAJUAL DI AMAZON? Hebat!


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ngaran Brand Zhuoding
Nomer modél ZD022
Bahan Kaca
Paké Bungbu
ngamuat > 10
Bungkusan 3
Kapasitas 101-200ml
Desain fungsional Bisa dicabut
Tipe Panyimpenan Botol & Jar
Condiments Wadahna gaya Panutup
Ukuran S
Fitur Sustainable, stocked
Toleransi diménsi <±1mm
<± 1 mm <±1%
Kapasitas Kasabaran beurat
<±1% 4 oz
Wangun pasagi
Jangkungna 103,5 mm
Diameter 44,5 mm
Beurat 124,5g
Palabuhan shanghai\qingdao\lianyungang
Kamampuhan suplai 20000 Potongan / Potongan per Poé
Sampel Gratis
OEM Sumuhun Printing & LOGO
Bungkusan Karton, atanapi palet
Kecap konci Bungbu kaca jar
Ngajual Unit Item tunggal
Ukuran pakét tunggal UKURAN 7 X 8 X 12 cm

beurat kotor tunggal

0,200 kg

Jinis pakét

1. Biasana ngagunakeun karton kuat ngaropéa kalawan parry kertas jero, éta bisa ngurangan kerok unggal botol salila transportasi. Teras we ngadamel karton dina palet.

1122
22111

2. Oge, Kami senang pikeun ngarangkep botol ieu dina kotak karton custom dicitak tumpuk dina pallets. Upami anjeun peryogi jinis bungkusan sanés, tim kami nangtung pikeun nyayogikeun kabutuhan khusus anu anjeun gaduh! NGAJUAL DI AMAZON? Hebat!

3. Urang tiasa nyetél sagalana pikeun anjeun sarta ngirimkeun langsung ka whichever gudang FBA produk anjeun ditunjuk. Kami mangrupikeun panangan anu lami dina bungkusan standar.

Wadah Kaca pasagi 4oz, Bungbu kendi Botol, pasagi 4 oz Cruet Kaca Spice jar kalawan Shaker Tops Premium tugas beurat kaca botol bungbu kendi. Botol desain kuadrat Perancis klasik.

Atur rak bungbu laci anjeun, kabinét atanapi goah kalayan tampilan anu seragam. 

Kendi kuadrat Talented Kitchen sampurna pikeun disimpen dina laci sabab moal ngagulung.  Diménsi: 1,77 "diaméterna ku 4,01" jangkungna
Ngaran Diobral Kosong Square Dapur 3.4oz 4oz 80ml 100ml 120ml Kaca Panyimpenan Wadahna Botol Bumbu Lada Kaca Spice Jar jeung Shaker Metal Lids
Kapasitas Ngolah beungeut
Kamampuhan suplai
Frosted, Decal, Semprotan Warna
80ml 100ml 120ml Ieu sadia haratis, tapi ongkos express ongkos customer.

jasa ngaropéa

Nampa logo pembeli;

OEM / ODM;

Desain jeung kapang anyar; Lukisan, Decal, sablon, Frosting, Electroplate, Embossing, Luntur, Label jsb.

Waktos pangiriman

* Dina stock: 3 ~ 10 Poé sanggeus mayar urutan. * Out of stock: 15 ~ 35 poé sanggeus mayar oder.
32123
4333
3232

Istilah pamayaran

TT; LC; PAYPAL; UNION BARAT

Exhibition
Exhibition2

Inspeksi sareng Bungkusan

Certifications

  • Pameran urang
  • saméméhna:

  • Kaca Spice Jar