Grosir 250 ml Dapur wadahna panyimpen Bungbu Botol Bumbu Kaca Bumbu Uyah Gula Disegel Jar Jeung Sikat jeung Sendok Pot Minyak

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Bahan Kapasitas Warna cap
Kaca Bumbu Uyah Gula disegel Jar kaca 250ml transparan

Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tipe: Herb & Spice Pakakas
Pembeli komérsial: Caterers & Kantin, Réstoran, Dahareun Cepat sareng Jasa Kadaharan, Toko Kadaharan & Minuman, Toko Khusus, Pabrikan Pangan & Inuman, Department Store, Teh Gelembung, Jus & Smoothie Bar, Pasar Super, Toko Serbaguna, Pabrik Bumbu sareng Ekstrak, Kafé sareng Warung Kopi, Toko Diskon, Toko Souvenir
Usum: Unggal dinten
Ruang Ruang: Dapur
Pilihan spasi kamar: Ngarojong
Pilihan kasempetan: Teu Ngadukung
Pilihan Liburan: Teu Ngadukung
Jenis Alat Ramuan & Rempah: Rempah & Pepper Shakers
Bahan: kaca, umum Kaca
Fitur: Dibekelan
Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Ngaran Brand: hb
Jumlah modél: 250ml
barang: 250 ml Dapur wadahna gudang Rempah-rempah Botol
Warna botol: jelas
Bahan cap: palastik
Kapasitas: 250ml
Bentuk botol: buleud
jasa: nempel labél, jsb
Sampel: Aya
kualitas: luhur
MOQ: 1000 lembar

poto produk

3
sadfg
2
dsfgh
fgh
Ngaran Produk Bahan     Kapasitas Warna cap
Kaca Bumbu Uyah Gula disegel Jar kaca  250ml  transparan

 

Bahan cap Gaya cap Aplikasi Angkutan
palastik screw  Bumbu Uyah Minyak Gula DHL, UPS, FDX, EMS, TNT jsb

 

pangmayaran Téknologi
Paypal, Western Union, MoneyGram, T/T FrostedScreenPainting, Hot Stamping, Plating Silver jsb

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali