Grosir Amazon 11oz kualitas luhur barware cangkir nginum elegan engraved inten handap kristal cut gelas gelas wiski kaca Tumble

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: OEM
Jenis plastik: NO
Fitur: Stok
Jenis keramik: henteu
Jenis Kaca: Transparan
Bahan: Kaca, Kaca
Pamakéan: Inuman anggur
Tipe Logam: henteu
Kapasitas: 300ml
Gaya: SINGKAT
Produksi: gelas wiski
kuantitas: 1
Téknis: Mesin dijieun
Kasalametan: kaamanan pangan
Decal: Percetakan CMYK atanapi layar sutra
warna: transparan
Logo: Ku ngaropéa
pamayaran: T / T: 30/70
Istilah pangiriman: FOB, EXW, CIF sayogi
Waktos prosés: 20-25 poé
Sertifikasi: LFGB

poto produk

2
sfd
cxzb
Item No. 11oz kualitas luhur barware cangkir nginum elegan engraved inten handap kristal cut kaca cangkir wiski kaca Tumble
Ngaran barang awéwé wiski
Bahan kaca
Ukuran 300ml
Kapasitas 10oz
Warna jelas
Nyitak pinuh sabudeureun atawa logo leutik
Disaluyukeun Desain sapertos bentuk anyar, bahan, warna, ukuran, percetakan, packing jeung saterusna
Sertifikasi dahareun kelas, LFGB, CE / EU, CIQ
Bungkusan Bulk packing aman, packing individu (coklat / bodas / warna / jandela / kotak kado jsb)
Pamakéan Hotél, réstoran, imah
Pikeun bir, cai, susu, inuman, jus, promosi, hadiah na iklan
Pangwasuh piring Pangwasuh piring
Sampel 1. Bébas pikeun sampel aya;
2. Pikeun sampel design customer, fee sampel nyaeta USD100-200, fee sampel bisa ngabalikeun duit sakali kuantitas urutan bisa papanggih up kalawan MOQ sacara umum;
3. waktos sampel nyaeta 7-10days;
4. Sampel dikirim ku SF, DHL, TNT, FedEx, jsb.
MOQ 1000 lembar
Pangiriman waktos pangiriman aya dina 25-30days sanggeus narima deposit teh

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali