Grosir amazon 1300ML Dapur Kaca Borosilikat Botol Panyimpenan Pangan & Jar Set Murah Hermetic Rice Canister sareng Tutup Logam

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tipe: Panyimpenan Botol & Jar
Condiments Wadah gaya: Panutup
bungkusan: > 10
Kapasitas: 1-2L, 1750ml, 1300ml; 700ml; 350ml
Pembeli komérsial: Pabrikan Dahareun & Inuman, Pasar Super, Hotel, Pabrik Rempah sareng Ekstrak, Toko Hadiah
kasempetan: Balik deui ka Sakola, Hadiah, Kado Usaha, Kémping, Perjalanan, Pangsiun, Pesta, Wisuda, Hadiah, Kawinan
Libur: Poé Valentine, Poé Indung, Orok Anyar, Poé Bapa, Liburan Idul Fitri, Taun Anyar Cina, Oktoberfest, Natal, Taun Anyar, Poé Paskah, Thanksgiving, Lebaran
Usum: Unggal dinten
Ruang Ruang: Dapur, Indoor sareng Luar, Kantor
Gaya Desain: Modern
Pilihan spasi kamar: Ngarojong
Pilihan kasempetan: Teu Ngadukung
Pilihan Liburan: Teu Ngadukung
Ukuran: M, Dia.10cm,H.27cm,Dia.10cm,H.22cm;Dia.10cm,H.11.5cm;Dia.10cm,H.7cm
Paké: Dahareun, Dahareun Stroage, Madu, Jam, Saos, Teh, Kopi, Can.etc
Bahan: Kaca borosilikat tinggi
Fitur: Sustainable, Stocked, Sustainable
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Zhuoding
Jumlah modél: ZD7811
Desain fungsional: Multifungsi
Toleransi dimensi: <±1 mm
Kasabaran beurat: <±5%
<±5% Ngaran Produk:
Borong Dapur 1300ML High Borosilicate Kaca Panyimpenan Botol & Jar tutup:
Tutup Stainless Steel Paket:
Master Carton Box kecap konci:
Awét Kaca Hermetic Panyimpenan Jar Percetakan logo:
Decal misalna Bahan panutup:

Panutup logam

asdfg
dsdfg
asdfghjk
poto produk barang
Panas-ngajual hawa kedap disegel Dapur Dahareun High Borosilicate Kaca Panyimpenan Botol Jar Jeung tutup stainless steel bahan
kaca borosilikat tinggi nyieun
100% leungeun ditiup warna
transparan jeung jelas lalawanan panas
ti -20 nepi ka 150 derajat kapasitas
30-1800ml atanapi ngaropéa sertipikat
laporan tés LFGB pakét
1pc digulung nganggo kantong gelembung, teras kana kotak bodas atanapi disaluyukeun tutup
awi, stainless steel pamakean

  • cookie, permen, tipung, teh, bungbu jeung sereal
  • Grosir Amazon 200ml 350ml 700ml High Borosilicate Transparan Kaca Panyimpenan Jar jeung Cork Tutup

  • Botol Cai Kaca Borosilikat