Grosir Amazon 200ml 350ml 700ml High Borosilicate Transparan Kaca Panyimpenan Jar jeung Cork Tutup

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tipe: Panyimpenan Botol & Jar, Panyimpenan Botol & Jar
Condiments Wadah gaya: Panutup
bungkusan: > 10
Kapasitas: 0-0,5l, 200ml / 350ml / 700ml
Pembeli komérsial: Caterers & Kantin, Toko Kadaharan & Inuman, Balanja TV, Pasar Super
kasempetan: Pesta, Hadiah
Usum: Unggal dinten
Ruang Ruang: Dapur
Gaya Desain: Modern
Pilihan spasi kamar: Ngarojong
Pilihan kasempetan: Teu Ngadukung
Pilihan Liburan: Teu Ngadukung
Ukuran: M
Paké: Dahareun
Bahan: Kaca borosilikat tinggi
Fitur: Sustainable
Tempat Asal: Cina
Jumlah modél: ZD-050
Desain fungsional: Multifungsi
Toleransi dimensi: <±5mm
<± 5 mm <±5%
Kasabaran beurat: <±5%
Bungkusan: 1 pc / kotak bodas
MOQ: 1 kardus

Pamakéan:

sdfghjk
xzcvbn
2
adsfgh

Rempah / Kacang / Kacang Kopi

poto produk

PEDARAN

Jar Panyimpenan Kaca kalawan tutup Cork

Kapasitas

Kapasitas Biasa: 150ml / 300ml / 600ml / 800ml

Narima Kapasitas lianna ngaropéa dina MOQ tangtu

Bahan

Kaca borosilikat tinggi + tutup gabus

Karajinan

mouthblown / Handmade

Oven gelombang mikro

mouthblown / Handmade

Aman

Pangwasuh piring

Tes bédana suhu

Sumuhun

Kustomisasi

Desain/Kapasitas/Katebalan/Logo (decal & heat transfer printing) / Paket/Asesoris


  • Waktos prosés
  • saméméhna:

  • Botol porsi cai kaca