Borongan Amazon Mini High Borosilicate Kaca Tube Vial Jelas Drifting Botol Datar Bottom Kaca Test Tube Botol Jeung Cork

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Penanganan permukaan: Bisa disaluyukeun
Pamakéan industri: Perawatan Pribadi
Bahan dasar: Kaca
Bahan Kerah: Kaca
Tipe Sealing: gabus
Paké: perawatan Pribadi séjén
Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Jumlah modél: ZD-009
Ngaran Brand: Zhuoding
Pamakéan: Multifungsi
warna: Transparan
Kapasitas: 20-115ml
Wangun: Buleud
MOQ: 5000 lembar
Logo: Logo ngaropéa
Sampel: Aya
Bungkusan: Karton
OEM / ODM: Bisa ditarima
Diameter: 30 mm

poto produk

4
asdfh
dsfg

Bahan kaca borosilikat tinggi, anu ramah lingkungan sareng aman.

Nampi jasa anu disesuaikan sareng nyiptakeun produk ekslusif kanggo anjeun.

Fokus kana kualitas kahirupan, hirup mangrupikeun pilihan, sareng misi kami nyaéta ngantepkeun anjeun henteu kuciwa kana pilihan anjeun.

Ngaran Produk

Vial tabung kaca

Bahan

Kaca

Warna

Transparan

Kapasitas

20-115ml

Pangiriman

(1) Dina 7 poé sanggeus meuli 500 produk.

(2) Leuwih ti 500 produk dibeuli, 10-15 poé pangiriman

Surface Handing

Hot stamping, Electroplating, percetakan layar Sutra, lukisan semprot, E frosting, Decal

Ngaran Brand

Zhuoding

Tempat Asalna

Jiangsu, Cina

OEM

Wilujeng sumping

Kauntungan

harga mirah, pangiriman gancang, kualitas luhur, harga kompetisi, jasa profésional

Anjeun tiasa ningali syarat ketat kami pikeun produk tina poto sareng video!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali