Naon kaunggulan wadah bungkusan kaca?

Wadah bungkusan kaca dijieunna tina kaca ditumbuk, soda lebu, amonium nitrat, karbonat jeung keusik quartz jeung leuwih ti belasan bahan baku, sarta sanggeus leuwih ti 1600 derajat suhu luhur pikeun ngalembereh tur plasticity jeung prosés séjén dijieun tina wadahna, sarta mangrupa dumasar kana kapang nyieun wangun béda tina botol kaca, kayaning botol anggur, botol inuman, botol asinan, botol madu jeung kendi Pangaléngan sarta jenis séjén botol kaca.

  Botol kaca disegel sareng ngirimkeun cahaya sareng tiasa dilestarikan kanggo waktos anu lami salaku produk anu sénsitip kana kalembaban. Janten naon kauntungan tina wadah bungkusan kaca? Hayu urang tingali di handap.

dsad

1, pikeun bahan kaca éta kinerja panghalang alus, nyaéta bisa meungpeuk oksigén jeung gas séjén pikeun sababaraha eusi hiji erosi, sarta ogé bisa nyegah volatilization gas volatile.

2, botol kaca bisa dipaké sababaraha kali, sahingga nyimpen sumberdaya sarta ngurangan biaya bungkusan.

3, kaca relatif gampang pikeun ngarobah warna na transparansi.

4, botol kaca anu aman tur hygienic, kalawan kinerja korosi alus sarta lalawanan korosi asam, cocog pikeun bungkusan zat asam.

5, sareng botol kaca ogé cocog pikeun produksi garis produksi ngeusian otomatis, pikeun botol kaca domestik téknologi keusikan otomatis sareng alat-alat muter laun-laun dewasa, panggunaan botol kaca pikeun ngarangkep inuman jus buah sareng sayuran di nagara éta. ogé ngabogaan kaunggulan tangtu.


waktos pos: Aug-06-2021