Grosir Dapur Bumbu Botol Awi Rak Bumbu Jeung 12 Kaca Spice Jar

Katerangan pondok:

Ngaran Brand: Zhuoding

Jumlah modél: ZD-17

Ngaran: rak bungbu jeung 12 Kaca Spice Jar

Warna: Warna Bambu Alami

Ukuran: 24 × 14,5 × 14,5 cm

Ukuran (cm): 53.0/51.0/51.0

Pamakéan: Spice Holder

MOQ: 1000 PCS

waktos pangiriman: 30-45 poé

Palabuhan: Lianyuangang Qingdao Cina

OEM / ODM: Leres

Tipe: Panyimpen & Rak


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tipe: Herb & Spice Pakakas, Panyimpen & rak
Pembeli komérsial: Pasar Super
Usum: Sadaya-Usum
Pilihan spasi kamar: Teu Ngadukung
Pilihan kasempetan: Teu Ngadukung
Pilihan Liburan: Teu Ngadukung
Jenis Alat Ramuan & Rempah: Rempah & Pepper Shakers
Bahan: AWI
Sertifikasi: Sgs
Fitur: Sustainable
Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Zhuoding
Jumlah modél: ZD-17
ngaran: rak bungbu kalawan 12 Kaca Spice Jar
warna: Warna Bambu Alami
Ukuran: Ukuran 24 x 14,5 x 14,5 cm
Ukuran (cm): 53.0/51.0/51.0
Pamakéan: Panyekel rempah
MOQ: 1000 lembar
waktos pangiriman: 30-45 poé
Palabuhan: Lianyuangang Qingdao Cina
OEM / ODM: Sumuhun

poto produk

segf (1)
dsg
sdaf

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali