Multi ukuran spésifikasi tahan panas ganda lapisan kaca ganda lapisan kaca borosilikat tinggi cangkir cai borongan suppliers Amazon

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Jenis inuman: Kaca, Kaca
Wangun: Buleud, Buleud
kuantitas: 6-10
Jenis Kaca: Shot Kaca, transparan
Sertifikasi: CE / EU, LFGB, Sgs
Fitur: Sustainable, stocked
Tempat Asal: jiangsu, Cina Double Wall Kaca Piala
Bahan: Kaca borosilikat tinggi
Ukuran: 80ml150ml250ml280ml300ml350ml
Aplikasi: dishwasher / ovenware / microwave / freezer
jasa: OEM ODM ngaropéa
Paket: Box coklat / Atawa ngaropéa
Pamakéan: Imah, Hotél, Bar, Promosi

PEDARAN

cangkir awét sarta kualitas dijieun tina kaca borosilikat tahan panas premimum.

Kaca témbok ganda bakal ngajaga tea atanapi kopi anjeun, espresso ganda sareng latte, panas atanapi tiis pikeun waktos anu langkung lami sareng lapisan luarna tiis.

Dishwasher aman; microwave aman; Freezer aman

Hiji kado alus teuing pikeun kasempetan naon, housewarming, kado Dursasana jeung kado ulang.

poto produk

3
5
afsaf
Kapasitas 1600ml, atanapi ngaropéa.
 

 

Bahan jeung Fitur

Awak: Kaca Borosilikat Tutup: awi
Feature1: kasabaran tina bédana suhu sakedapan ti -30 ° C nepi ka +150 ° C tanpa cracking
Feature2: kasabaran suhu saluhur 600 ° C tanpa cracking nanaon
Kisaran Pamakéan Imah, kantor, bar, réstoran, wadah pikeun cai, teh, kopi, jus jeung saterusna.
Karajinan Dijieun ku leungeun / ditiup leungeun
Pilihan ngaropéa 1.Logo on SS tutup jeung kaca 2. ngaropéa Warna Box
OEM / ODM Service (1)Bisa nyieun rupa-rupa modél.
(2) Ukuran / Warna sareng desain percetakan tiasa disaluyukeun.
Bungkusan pakét umum atawa nurutkeun sarat customer urang.
Pangiriman 10-15 poé gawé sanggeus narima pembayaran.
Sampel Lead Time (1) Sampel sadia: dina 5 poé sanggeus konfirmasi.
(2) sampel Anyar: whithin 10 poé sanggeus narima fee sampel.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali