Dapur Borosilikat Tinggi Tahan Panas Bulat Kedap Udara 250ml350ml450ml500ml Botol Panyimpenan Kadaharan Kaca & Kendi Set sareng Tutup Awi Amazon Grosir

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tipe: Panyimpenan Botol & Jar
Condiments Wadah gaya: Panutup
bungkusan: 6-10
Kapasitas: 0,5-1L
Pembeli komérsial: Réstoran, balanja TV, Pasar Super, Hotel, Toko Hadiah, Toko Souvenir
Usum: Sadaya-Usum
Ruang Ruang: Dapur
Gaya Desain: Modern
Pilihan spasi kamar: Ngarojong
Pilihan kasempetan: Teu Ngadukung
Pilihan Liburan: Teu Ngadukung
Ukuran: M
Paké: Dahareun
Bahan: Kaca borosilikat tinggi
Fitur: Sustainable
Tempat Asal: Cina
Jumlah modél: ZD-020
Desain fungsional: Multifungsi
Toleransi dimensi: <±5mm
<± 5 mm <±5%
Kasabaran beurat: <±5%
Bungkusan: 1 pc / kotak bodas
MOQ: 1 kardus
Pamakéan: Rempah / Kacang / Kacang Kopi
Logo: Rempah / Kacang / Kacang Kopi

Narima

5
4
fs
3

OEM / ODM:

poto produk

PEDARAN

Kulawarga Atur High Borosilicate Kaca Panyimpenan kendi jeung Awi tutup

Bahan

Galss borosilikat tinggi + tutup awi + ring silicone kelas dahareun

Asesoris

Tutup kayu/Cingcin Silikon

Palayanan

1) Unggal aksésori bisa disadiakeun separatoly

2) logo custom sadia (contona: stiker / decals / jeung saterusna)

3) Layanan DDP

Bungkusan

Umum: kotak bodas; pakét custom sadia


  • MOQ
  • saméméhna:

  • Botol porsi cai kaca